Yoga vacation in Costa del Sol

YOGA FERIE i Costa del Sol, Spania

1-6 Mai, 6-11 Juni, eller 25-30 september

En fantastisk mulighet til å gå dypere i YOGA, samtidig som du har muligheten til en deilig, AVSLAPPENDE ferie i vakre omgivelser. Yogatimer hver morgen og kveld (klassisk Hatha yoga og lett vinyasa)
 Meditasjon og avspenning
, sunn, vegetarisk mat (frokost, snacks, middag)
. En time personlig trening for hver deltaker med asanas og meditasjon

 

HVOR:

Beliggenhet: 60 min. fra Malaga flyplass, 60 min. fra Granada og 90 min. fra Sierra Nevada. Kupert og flott kystlandskap. 3500 år gamle Almuñécar har beholdt sin andalusiske sjarm og byr på mange severdigheter. Subtropisk vegetasjon og nærhet til frodige daler og småbyer i innlandet. Lokal gastronomi basert på ferske lokalproduserte råvarer.

PRIS:

6400,- NOK som inkluderer:

  • Yogatimer to ganger daglig 
  • Ayurveda-konsultasjon og 1 PT Yoga-time
  • Frokost og middag (sunn og vegetarisk mat)
  • Opphold i dobbeltrom (mulighet for enkeltrom mot
  • et tillegg på 290,- NOK per dag)
  • Transport til og fra flyplassen.

NB! Flyreise er ikke inkludert, men hvis ønskelig kan vi også ordne din flybillett fra Oslo (billettpris mellom 1800/2500 kr).

 

Om yogalærerne:

Massimo Barberi:

7B8A2862 massimo meditation colour hiyoga filter 2Massimo har praktisert yoga i over 25 år (siden 1991), og har jobbet profesjonelt som yogainstruktør i Italia og i Norge i 19 år. Han har studert indisk filosofi og tradisjonell yoga både akademisk (ved universitetet for religionsstudier CSSR i Trento, Italia) og praktisk ved å studere tradisjonell Hatha Yoga, Raja Yoga og Tantra Yoga med indiske swamier (tradisjonelle yogamunker). Videre har han deltatt på instruktørutdanning gjennom yogainstituttet AMAYE i Sverige og Tyskland (over 500 timer). 
I 2011 ble han i tillegg sertifisert som ayurvedaterapeut ved the European Institute of Ayurveda (London).

Annikken Mikkelborg:

annikken yogaNysgjerrighet er en del av min natur, noe som har ført meg til å starte Yoga praksis i 2015 og videre til Yogalærer- utdannelse i India i 2019. Jeg ønsker å være til tjeneste og kunne tilby verktøy for at du skal kunne vokse og skape mer balanse og harmoni i livet ditt.

Å føle gavene takknemlighet bringer, å leve tilstedeværende i nået, få kontakt med deg selv og andre på en ny måte. Å utforske seg selv er en uendelig reise – og den største gaven du kan gi til deg selv og andre.

 

Om Yoga:

Øvelsene skjer i rolige bevegelser hvor du lærer riktig pusteteknikk (Pranayama) og god holdning. Yoga gir økt styrke, balanse, bevegelighet, konsentrasjon og kroppskontroll. Gjennom øvelsene gir du slipp på spenninger samtidig som du øker din mentale bevissthet. 
Timen avsluttes med en behagelig dybdeavspenning (Yoga Nidra). Timen passer bra for alle (yogainstruktører tilpasser timene og viser variasjoner av asanas for alle nivå).

 

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: