3-KARMA – Relax, Detox, Recharge

Join Massimo in these special programs where you can deepen your knowledge of yoga and you can take a break from the stress of the world.

.

spa yoga aqua yoga

SPECIAL EVENTS FOR THE BEST SPA HOTELS

.

Etter mange vellykkede år med konseptet vårt (Hotel du Lac i Italia, og SIO, Bisletbad og The Well in Norway) ønsker vi å dele vår kunnskap og erfaring med ulike spahotell rundt om i Norge. Vi vil bringe nye kunder til hotellet ditt, og vi vil gjøre dine gamle kunder fornøyde og glade.

På laget vårt er vi så heldige å ha
Massimo Barberi, forfatter og yogalærer med mer enn 22 års erfaring og en av de mest kjente i Norge. I vårt team har vi diverse instruktører som er Massimos utsrekkende hender . Med denne helheten bygger vi opp en harmoni med følelsen av å bli sett. Gjesten er i fokus og kan nyte hotellet på et dypere sett.

Relax, Detox & Recharche, 3 Karma, en definisjon som tar inspirasjon fra den berømte ayurvediske praksisen “Panchakarma”. Karma på sanskrit betyr handling, så 3-karma refererer til tre praksiser som kan hjelpe deg å finne en ny harmoni i hverdagen.

Et program med yoga, ayurveda og spesifikke spa-behandlinger for å finne en ny energi og en ny balanse i livet.

– Yogatimer morgen og kveld (klassisk yoga, og Yin)
– Meditasjon, breathwork og avspenning
– Personlig tilpassede ayurvediske massasjer og behandlinger
– Sunn, vegetarisk, ayurvedisk mat for rengjøring og detox internt (frokost, lunsj, middag)
– Aqua-Yoga (yoga i varmt vann). Aquayoga er en behagelig og avslappende måte å praktisere yoga, i det varme vannet blir musklene naturlig mer avslappede og fleksible, og det gjør det enklere å utføre yogaøvelsene.
– Avslappende konsert med Zen-fløyte og hangdrum

Massimo will also give Ayurvedic consultations, so you can understand your body constitution according to the Ayurvedic system of the Doshas (Vata, Pita, Kapha, air, fire, earth/water).

DSC_1704 copy edited aqua yoga

For booking and more information contact massimo.barberi@gmail.com

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: